AVG Explosieven Opsporing Nederland tevreden klant van KlicConverter

Gepubliceerd door Rien op

Tevreden klanten. Dat is waar wij het voor doen. Daarom zijn we ook heel blij dat we regelmatig positieve reacties krijgen van onze klanten. Bijvoorbeeld over de adequate antwoorden op vragen, de snelle activering van de KlicConverter en de brede inzetbaarheid binnen de organisatie. Menno Abee is zo’n tevreden klant. Hij is manager van AVG Explosieven Opsporing Nederland en deelt zijn ervaring met KlicConverter.

Gebruikte services

AVG gebruikt de converter naar GIS voor het doen van gedegen vooronderzoek. Doordat de KLIC-melding direct wordt omgezet naar GIS, kan AVG de data vervolgens soepel verwerken. Daarnaast gebruikt AVG ook de KlicConverter-as-a-Service. Deze wordt voornamelijk gebruikt als de medewerkers in het veld aan het werk zijn.

Word jij ook een tevreden klant?

Ontdek onze verschillende oplossingen. Voor elke klant hebben wij een geschikt product. Zo verzorgen wij voor aannemers de conversie naar CAD in NLCS. Voor gemeentes verzorgen wij de complete oriëntatiemelding. Van aanvraag bij het Kadaster tot het beschikbaar stellen van de data via OGC-services. Wij zijn benieuwd of we ook jou mogen verrassen met onze services. Ben jij onze volgende tevreden klant?

Categorieën: Klic