Ons voordeel kan jouw voordeel worden

Gepubliceerd door Rien op

Misschien zag je deze blog voorbij komen en heb je nog nooit van ons bedrijf gehoord. Of ken je ons al langer en twijfel je om een van onze pakketten aan te schaffen. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van KlicConverter. 

Wat is KlicConverter?

Vind je het ook zo vervelend dat je je KLIC-melding bij het Kadaster alleen als vector bestand krijgt? Bewerkingen uitvoeren zonder extra software is lastig. Gelukkig is hier een oplossing voor, de KlicConverter. Dit is een online tool waarmee je een vector-bestand, omzet naar een bewerkbaar bestand. Door de KlicConverter krijg je dus het bestand in een programma waar jij mee kan werken. Je kan het dan invoegen in de tekeningen die je al hebt, en je kan er dingen in veranderen. Maar wat zijn hier nog meer de voordelen van?

Voordelen van de KlicConverter

Wist je dat je voor de KlicConverter geen licentiekosten betaald? Wij leveren onze service namelijk als SaaS-oplossing, dus in de cloud. Hierdoor kan je op elke computer in je bedrijf het vector bestand eenvoudig omzetten naar een CAD of GIS bestand. Wij zijn zelfs de enige die Klic meldingen converteren naar GIS bestanden omzetten! Het omzetten gaat snel, open de URL die je van ons krijgt en je kunt direct beginnen. Je conversies zijn binnen enkele minuten klaar. En dat met alleen een internetverbinding en een internetbrowser. 

Per conversie betaal je bij ons 0,60 tot 0,95 euro. De conversies zijn in pakketten van 100, 200 of 500 te koop. De inhoud is per pakket verschillend, dus er is altijd wel een pakket dat bij jouw bedrijf past. 

Overtuigd?

Ben je al om? Wil jij gebruik maken van onze service? Kijk op onze productpagina voor meer informatie over de verschillende pakketten. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of bestel direct.

Categorieën: Klic