KlicConverter geschikt voor nieuwe levering Kadaster

Gepubliceerd door Rien op

1 maart 2020 is een belangrijke datum voor organisaties die regelmatig KLIC-meldingen doen. Vanaf deze datum stopt het Kadaster met de gecombineerde levering en worden KLIC-meldingen dus alleen nog maar als vector-bestanden geleverd.

Zonder nieuwe software

Als je hier niet de goede software voor hebt, kan je deze bestanden niet openen. KlicConverter vertaald de nieuwe levering naar tekeningen (.dwg) en een database bestand (.gpkg). Deze kunnen vervolgens geopend worden in programma’s zoals AutoCAD, QGiS en ArcGIS Online. Hierdoor hoef jij dus geen nieuwe software aan te schaffen maar gebruik je de software die je al hebt voortaan ook voor je KLIC-meldingen.

Alleen betalen voor gebruik

Bij KlicConverter betaal je alleen voor de conversies die je uitvoert. Ga je voor het eerst aan de slag met de KlicConverter, dan schaf je 100, 200 of 500 conversies aan. Via een unieke URL krijg je toegang tot jouw conversieomgeving. Hier upload je eenvoudig de ZIP-file van het Kadaster en download je vervolgens jouw conversieresultaat.

Eenvoudig delen met collega’s

Na je aanschaf krijg je een unieke URL. Inloggen is dus niet nodig. Als je collega’s ook regelmatig conversies uitvoeren, kan je deze dus eenvoudig met hen delen. Zo maken we het gebruik dus zo eenvoudig mogelijk zodat jij maximaal kan focussen op jouw werkzaamheden.

Categorieën: Klic