KlicConverter Feature Service: Kies voor het gemak van Software-as-a-Service

Gepubliceerd door Rien op

Met de KlicConverter Feature Service kies je voor gemak. Doordat we deze dienst aanbieden als een zogenaamde Software-as-a-Service (SaaS) voorkom je namelijk jaarlijkse kosten voor licenties, beheer en onderhoud. Bovendien heb je niet te maken met verschillende versies en de afhankelijkheid van de versie van je Esri-platform. Hoe dat precies werkt, leggen we je uit in dit blog.

Geen kosten voor beheer en onderhoud

Met een SaaS-oplossing, kies je voor gemak en eenvoud. Zowel bij de ingebruikname, als bij het beheer en onderhoud. Wij zorgen dat de service altijd zo stabiel en veilig mogelijk is. Dat doen we door regelmatige updates en upgrades uit te voeren, maar ook door steeds zichtbare en onzichtbare zaken te optimaliseren. Denk hierbij aan snellere conversies en AVG-proof conversies. Het voordeel van een SaaS-oplossing is dat alle verbeteringen direct bruikbaar zijn voor alle gebruikers.

KlicConverter Feature Service geschikt voor alle versies van ArcGIS

Specifiek voor de KlicConverter Feature Service is dat deze is ontwikkeld voor de applicaties van het Esri-platform. Of je nu gebruik maakt van een ArcGIS Enterprise omgeving of van ArcGIS Online, de KlicConverter Feature Service is er klaar voor. Sterker nog, we hebben het zo voorbereid dat elke conversie snel en veilig wordt uitgevoerd.

Bruikbaar voor iedereen in de organisatie

Net zoals alle andere oplossingen is de KlicConverter Feature Service te gebruiken door iedereen met de juiste rechten in de organisatie. Het aantal te gebruiken conversies is leidend voor de prijs. Hierdoor betaal je als gebruiker alleen voor datgene wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Hierbij gaan we zelfs zover dat alleen volledig afgeronde conversies worden afgeschreven van het beschikbare tegoed.

Benieuwd hoe dit werkt? We geven je graag een demonstratie.

Categorieën: Klic