KlicConverter Feature Service

KlicConverter ontwikkelde een eigen conversiedienst speciaal voor het Esri ArcGIS® platform. Belangrijkste voordeel is dat KLIC-meldingen snel, compleet en zonder extra software te bekijken, bevragen en analyseren zijn in alle Esri-applicaties die Hosted Feature Services ondersteunen. Uiteraard met gebruik van maximale veiligheid.

Nadat een organisatie een contract heeft afgesloten met KlicConverter, kan iedereen binnen de organisatie met een ArcGIS® account met een Publisher-rol of een user type ‘Creator’ of ‘GIS Professional’ een conversie uitvoeren.

Alle gegevens uit de Hosted Feature Service zijn beschikbaar via de ‘Item details’ in ArcGIS.

Meer weten? Plan direct een kennismakingsafspraak

Hoe werkt de KlicConverter Feature Service?

Via KlicConverter Feature Service loggen gebruikers in met hun named user-account via ArcGIS®. Zo garanderen we maximale veiligheid. Eenmaal ingelogd is het converteren van één of meerdere graaf- of oriëntatiemeldingen van het Kadaster naar een Hosted Feature Service een fluitje van een cent.

KlicConverter zorgt voor de conversie en de upload naar de eigen omgeving. De gebruiker bepaalt hierbij bijvoorbeeld zelf waar de Feature Service wordt opgeslagen in de ArcGIS® omgeving. Daarnaast kun je voordat de conversie begint verschillende parameters instellen.

Bij elke conversie maken we indien gewenst een heatmap aan. Zo zie je snel op welke locaties veel en weinig kabels en leidingen aanwezig zijn.

Bij alle conversies die met KlicConverter Feature Service worden uitgevoerd, zijn de bijlagen toegankelijk. Kies zelf of je deze via de oriëntatie- of graafpolygoon wilt kunnen bevragen. Zo raadpleeg je in het veld heel eenvoudig álle bijbehorende bijlagen.

Wat gaat dat kosten

De investering in KlicConverter Feature Service is afhankelijk van het aantal conversies op jaarbasis. Uiteraard maken we hierbij gebruik van een staffel. Facturatie gebeurt één keer per jaar. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende prijzen exclusief btw.

Conversies per jaarPrijs
10€ 295
50€ 1.275
100€ 2.350
100+op aanvraag

Converteer je meerdere KLIC-meldingen in één conversie? Dan maken we bookmarks aan zodat je snel kunt inzoomen op de gewenste melding.

KlicConverter Feature Service voor ArcGIS Online bestellen

KlicConverter Feature Service voor ArcGIS Enterprise

Wil je KlicConverter gebruiken in ArcGIS Enterprise? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.