KlicConverter Services

KlicConverter ontwikkelde een eigen conversiedienst speciaal voor het Esri ArcGIS® platform. Belangrijkste voordeel is dat KLIC-meldingen snel, compleet en zonder extra software te bekijken, bevragen en analyseren zijn in alle Esri-applicaties die Hosted Feature Services ondersteunen. Uiteraard met gebruik van maximale veiligheid.

Extra handig: bij deze dienst maak je onbeperkt gebruik van de KlicConverter voor bestanden.

Nadat een organisatie een contract heeft afgesloten met KlicConverter, kan iedereen binnen de organisatie met een ArcGIS® account met een Publisher-rol of een user type ‘Creator’ of ‘GIS Professional’ een conversie uitvoeren. Benieuwd naar alle opties? Bekijk dan eens onze handleiding.

Alle gegevens uit de Hosted Feature Service zijn beschikbaar via de ‘Item details’ in ArcGIS.

Hoe werkt de KlicConverter Services?

Via KlicConverter Services loggen gebruikers in met hun named user-account via ArcGIS®. Zo garanderen we maximale veiligheid. Eenmaal ingelogd is het converteren van één of meerdere graaf- of oriëntatiemeldingen van het Kadaster naar een Hosted Feature Service een fluitje van een cent.

KlicConverter zorgt voor de conversie en de upload naar de eigen omgeving. De gebruiker bepaalt hierbij bijvoorbeeld zelf waar de Feature Service wordt opgeslagen in de ArcGIS® omgeving. Daarnaast kun je voordat de conversie begint verschillende parameters instellen.

Converteer je meerdere KLIC-meldingen in één conversie? Dan maken we bookmarks aan zodat je snel kunt inzoomen op de gewenste melding.

Bij alle conversies die met KlicConverter Services worden uitgevoerd, zijn de bijlagen toegankelijk. Kies zelf of je deze via de oriëntatie- of graafpolygoon wilt kunnen bevragen. Zo raadpleeg je in het veld heel eenvoudig álle bijbehorende bijlagen.

Wat gaat dat kosten

Voor het gebruik van de KlicConverter Services betaal je een vast bedrag per jaar. Wel zo overzichtelijk. Hiervoor kan je onbeperkt conversies uitvoeren. Bovendien ontvang je gratis toegang tot onze conversiedienst naar bestanden in CAD, CAD NLCS en GIS formaat. Benieuwd naar onze prijzen? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Prijzen van de KlicConverter Services voor ArcGIS Online

Wil je weten wat KlicConverter voor jou kost of wil je een vrijblijvende productdemonstratie via Teams? Neem contact met ons op voor meer informatie.