KlicConverter Feature Service: via alle Esri apps direct toegang tot je KLIC-melding

Gepubliceerd door Rien op

In de afgelopen tijd ontwikkelde KlicConverter een nieuwe service die volledig is geoptimaliseerd voor het Esri-platform. Met deze converter starten gebruikers een conversie via het platform van KlicConverter om deze vervolgens als Hosted Feature Service in de eigen Esri-omgeving terug te vinden. Zo is het bekijken en bevragen van KLIC-meldingen op kantoor en op graaflocaties nog eenvoudiger.

Bij het aanmaken van de Hosted Feature Service krijgt de gebruiker zelf de mogelijkheid om belangrijke parameters in te stellen. Denk aan de map waarin de Hosted Feature Service opgeslagen moet worden, het coördinatensysteem, de optie om de conversie zonder persoonsgegevens uit te voeren en het automatisch aanmaken van een webmap. De gebruiker bepaalt zelf of de bijlagen worden toegevoegd en of deze te bevragen zijn per object of alleen via het hoofdpolygoon.

Alle gegevens uit de Hosted Feature Service zijn beschikbaar via de ‘Item details’ in ArcGIS.

KlicConverter Feature Service: geschikt voor alle applicaties van Esri

De nieuwe service is speciaal ontwikkeld voor gebruik met het Esri-platform. Zo zijn KLIC-meldingen dus eenvoudig toegankelijk via alle applicaties van Esri. Van ArcGIS Field Maps en Survey123 tot ArcGIS Pro. Zo kunnen alle gegevens in het veld eenvoudig bevraagd worden en kunnen op kantoor uitgebreide analyses worden uitgevoerd met de beschikbare data.

Inclusief handige heatmap voor snel inzicht in ondergrondse dichtheid

Bij KLIC- en oriëntatiemeldingen wil je kunnen zien op welke locaties veel en op welke locaties (relatief) weinig kabels en leidingen aanwezig zijn. Met de KlicConverter Feature Service heb je bij elke conversie de optie om een heatmap aan te laten maken. Op deze heatmap krijg je snel inzicht in de hoeveelheid kabels en leidingen in de ondergrond in een specifiek gebied. Meer over deze optie lees je in ons blog over de ondergrondse dichtheid heatmap.

Bij elke conversie maken we indien gewenst een heatmap aan. Zo zie je snel op welke locaties veel en weinig kabels en leidingen aanwezig zijn.

Eenvoudig in gebruik te nemen

Starten met de KlicConverter Feature Service is heel eenvoudig. Bestel conversies via onze website, maak je eigen ArcGIS-omgeving geschikt voor onze app, wij zetten je omgeving klaar en je kunt starten met converteren. Bovendien is de KlicConverter Feature Service door iedereen binnen de organisatie te gebruiken zonder meerkosten.

Benieuwd hoe dit werkt? We geven je graag een demonstratie.

Categorieën: Klic