Nog eenvoudiger KLIC-meldingen converteren met KlicConverter

Gepubliceerd door Rien op

Een aantal weken geleden vertelden we al dat we het makkelijker hebben gemaakt om conversies uit te voeren met KlicConverter. Nu hebben we onze producten ook aan de voorkant gebruiksvriendelijker gemaakt. In dit blog vertellen we je graag wat de vier belangrijkste veranderingen zijn.

1. Optimalisatie van de verwerking

Een belangrijke eerste wijziging is de verwerkingssnelheid van KlicConverter. Met name bij grotere CAD-conversies kon een conversie wel eens meerdere minuten duren. Dankzij een aantal efficiëntie maatregelen in het conversieproces is dit verminderd met ruim 60%

Doordat alles nu efficiënter verloopt, kunnen we ook de limiet van GIS-conversies verhogen naar bestanden van maximaal 250MB in plaats van de 150MB die we tot nu toe gebruikten. Ook ontvang je bij GIS-conversies nu meer informatie. Hoe dat er precies uitziet? Ontdek het bij onze demo-conversies.

2. Consolidatie van producten

We hadden op onze webpagina een heel aantal pagina’s voor de producten die we in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. We hebben deze productpagina’s geëvalueerd en besloten om het aantal productpagina’s te verminderen. Hierdoor vind je nu bijvoorbeeld de KlicConverter NLCS op dezelfde pagina als de KlicConverter naar CAD. Wel zo logisch. 

3. Gebruik bestaande Klant ID bij nieuwe bestellingen

Sinds kort kan je in het bestelformulier ook je Klant ID opgeven. Als je dit doet, kunnen we nieuwe conversies toevoegen aan je bestaande account. Zo kan je dus eenvoudig blijven inloggen met de gegevens die je nu ook al gebruikt. Je vindt jouw persoonlijke Klant ID in de de mail die je van ons hebt ontvangen na je betaling.

4. Ontdek KlicConverter in de softwarecatalogus

Tot slot willen we je graag informeren dat KlicConverter vanaf nu ook te vinden is in de softwarecatalogussen van VNG realisatie en het Waterschapshuis. Zo is KlicConverter nog makkelijker te vinden als oplossing voor gemeenten en waterschappen.

Categorieën: Klic