KlicConverter voor gemeenten

KLIC-meldingen direct in je eigen applicatie. KlicConverter regelt het voor je. Via ArcGIS Online of OGC-services maken we jouw KLIC-melding direct beschikbaar. Hoe dat werkt? Jij vraagt de data van jouw gemeente op bij het Kadaster, deze upload je bij ons. Wij converteren deze en maken deze online beschikbaar in ArcGIS Online of als OGC-service. Zo kan jij het eenvoudig delen én vanaf elk apparaat en elke locatie bevragen.

Service en eenvoud staan bij KlicConverter hoog in het vaandel. Daarom werken we er dagelijks aan om onze diensten gebruiksvriendelijker te maken. Sinds de start in 2019 maken al zo’n 60 organisaties gebruik van de mogelijkheid om KLIC-meldingen eenvoudig te converteren naar CAD of GIS-bestanden. Nu gaan we graag een stap verder. We voeren de conversie uiteraard uit, maar maken deze ook beschikbaar als OGC-service. Zo kan jij nóg sneller werken.

Altijd een actueel overzicht van álle kabels en leidingen in je gemeente

Speciaal voor organisaties die kabels en leidingen inzichtelijk willen maken voor gebruikers, zoals gemeenten, waterschappen en samenwerkingsorganisaties, gaan wij graag een stap verder. Wij maken deze online beschikbaar voor alle gebruikers binnen de organisatie.

Bekijk het resultaat in ArcGIS Online

Wat zeggen andere gemeenten?

De gemeente Valkenburg aan de Geul is een tevreden gebruiker van de KlicConverter voor gemeenten. Zij brengen het inzicht in relatie met andere Vastgoed/Geo gerelateerde gegevens voor centrale raadpleging.

Investering in de KlicConverter voor gemeenten

Net als bij onze andere producten werken wij met een vaste prijs per jaar. Dat zorgt voor een transparante prijs en voorkomt verrassingen. Kies hieronder welke service je wilt gebruiken. Op de volgende pagina vind je meer technische details, de prijzen en plaats je eenvoudig jouw bestelling.

Alle data die we opslaan op een externe server, is opgeslagen in Europa (Frankfurt).

Wil je de KlicConverter voor gemeenten zelf testen? Vraag via info@klicconverter.nl eenvoudig een demo-account aan.

Waar liggen veel kabels en leidingen?

Uniek aan de KlicConverter voor gemeenten is onze toevoeging van een heatmap. Hierop zie je eenvoudig op welke plekken de dichtheid van het aantal kabels en leidingen hoog is.