KlicConverter Services basic

KLIC-meldingen direct in je eigen applicatie. KlicConverter regelt het. Via OGC-services maken we jouw KLIC-melding direct beschikbaar in WMS, WFS, WMTS en Vector Tiles. Jij doet de upload, wij de rest. Daarna open je de melding eenvoudig op je smartphone, tablet of computer via bijvoorbeeld ArcGIS Online, QGiS of AutoCAD.

Service en eenvoud staan bij KlicConverter hoog in het vaandel. Daarom werken we er dagelijks aan om onze diensten steeds gebruiksvriendelijker te maken. Sinds de start in 2019 maken al ruim 100 organisaties gebruik van de mogelijkheid om KLIC-meldingen eenvoudig te converteren naar services of losse CAD en GIS-bestanden. Bij de KlicConverter Services basic voeren wij de conversie uit en maken deze in de cloud beschikbaar als OGC-service. Dat bespaart jou tijd bij de conversie en het delen van de data met je collega’s. Bovendien ontvang je van ons automatisch een melding als je graafmelding niet langer geldig is.

Voor wie is KlicConverter Services basic?

KlicConverter Services basic is voor iedereen die de data uit een graafmelding of oriëntatiemelding eenvoudig wil delen met collega’s. Hieronder een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Collega’s in de buitendienst

Eén van onze klanten gebruikt KlicConverter Services basic om de data uit de KLIC-meldingen vanaf kantoor eenvoudig beschikbaar te maken voor de mensen in de buitendienst. Via een app kunnen ze zo snel zien waar werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en hoe deze zich verhouden tot de aanwezige kabels en leidingen.

Gemeente wil actuele data delen met meerdere afdelingen

Meerdere gemeentes gebruiken KlicConverter Services basic om altijd een actueel overzicht te hebben van alle kabels en leidingen in de gemeente. Een aantal keer per jaar verversen we de data, zodat deze altijd zo betrouwbaar mogelijk is. Door de data beschikbaar te stellen via OGC, kan elke afdeling deze eenvoudig zelf bekijken, bevragen en analyseren. Handig voor bijvoorbeeld de collega’s die zich bezighouden met het beheer van de openbare ruimte of met collega’s van planologie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van KlicConverter Services basic?

We geven je graag vrijblijvend toegang tot onze demo-service. Hier staan een aantal geconverteerde meldingen die je eenvoudig kunt bekijken in je eigen omgeving. Zo kan je de service testen met meerdere collega’s in verschillende rollen en weet je precies wat je kunt verwachten. Neem contact met ons op voor toegang tot onze demo-service.

Wil je meer weten over de technische achtergrond en de verschillende OGC-services die wij ondersteunen? Bekijk onze technische pagina over de KlicConverter Services basic.

Investering in KlicConverter Services basic

Voor de KlicConverter Services basic betaal je een vast bedrag per jaar. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Gedurende dit jaar mag je onbeperkt graaf- en oriëntatiemeldingen uploaden en deze komen beschikbaar in jouw omgeving. Via ons online portaal kan je eenvoudig zelf KLIC-meldingen toevoegen en verwijderen. Deze blijven we voor je hosten zolang je contract loopt.

Bonus: Zolang je klant bent mag je gratis en onbeperkt gebruik maken van de KlicConverter Original.

Prijzen van de KlicConverter Services basic

Wil je weten wat KlicConverter voor jou kost of wil je een vrijblijvende productdemonstratie via Teams? Neem contact met ons op voor meer informatie.