KlicConverter as a Service

KLIC-meldingen direct in je eigen applicatie. KlicConverter regelt het voor je. Via OGC-services maken we jouw KLIC-melding direct beschikbaar. Jij doet de upload, wij de rest. Open je melding dan op je smartphone, tablet of computer via bijvoorbeeld ArcGIS Online, QGiS of AutoCAD.

Service en eenvoudig staan bij KlicConverter hoog in het vaandel. Daarom werken we er dagelijks aan om onze diensten steeds gebruiksvriendelijker te maken. Sinds de start in 2019 maken al zo’n 60 organisaties gebruik van de mogelijkheid om KLIC-meldingen eenvoudig te converteren naar CAD of GIS-bestanden. Nu gaan we graag een stap verder. We voeren de conversie uiteraard uit, maar maken deze ook beschikbaar als OGC-service. Dankzij KlicConverter as a Service kun jij nóg sneller werken.

Oriëntatiemeldingen ontzorgd

Speciaal voor organisaties die kabels en leidingen inzichtelijk willen maken voor gebruikers, zoals bijvoorbeeld gemeenten, waterschappen en samenwerkingsorganisaties, kunnen we nóg een stap verder gaan. Wil jij bijvoorbeeld 4x per jaar een actueel overzicht hebben van alle kabels en leidingen én beschikbaar stellen voor alle gebruikers binnen de organisatie? Dat kunnen wij volledig voor je verzorgen.

Geef bij ons aan van welk gebied je de data wilt opvragen en hoe vaak per jaar je de data wilt verversen, dan regelen wij de rest. Uiteraard stellen we daarbij de OGC-services beschikbaar, net als de originele data van de oriëntatieverzoeken. Als extra optie kunnen wij de oriëntatiemeldingen ook leveren als een GIS-bestand (Geopackage), zodat je er eenvoudig analyses op kunt uitvoeren.

Bekijk het resultaat in ArcGIS Online

Bestellen

Op dit moment zijn we bezig met een aantal wijzigingen in dit product. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Investering in de KlicConverter as a Service

Net als bij onze andere producten werken wij zonder dure licentiemodellen. Dit zorgt voor een transparante prijs en voorkomt verrassingen achteraf. Afhankelijk van je wensen zijn er echter wel wat variaties in de prijs. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

KlicConverter as a Service voor aannemers

Met deze variant upload je jouw KLIC-melding in de online omgeving van KlicConverter. Vervolgens zorgen wij voor de conversie en de hosting. Via een beveiligde verbinding en persoonlijke inloggegevens krijg je toegang tot het conversie resultaat in je eigen applicatie. De prijzen van deze converter zijn gebaseerd op het aantal conversies dat je gebruikt. Hiervoor gebruiken we de volgende staffel:

  • 10 conversies per jaar: 350 euro
  • 50 conversies per jaar: 1.550 euro
  • 100 conversies per jaar: 2.900 euro
  • 100+ conversies per jaar: op aanvraag

De door jou aangeschafte conversies zijn één jaar geldig na betaling van de factuur. De data van de conversies blijft hierbij tot 1 jaar na de conversie beschikbaar.

Wil je de KlicConverter as a Service zelf testen? Vraag via info@klicconverter.nl eenvoudig een demo-account aan.

KlicConverter as a Service complete ontzorging

De prijs van deze service is afhankelijk van de omvang en het aantal kabels en leidingen in het bevraagde gebied. KlicConverter heeft daarom alle gemeenten ingedeeld in vier categorieën op basis van oppervlakte en aantal inwoners. In deze lijst zie je in welke categorie jouw gemeente valt. Staat jouw verzorgingsgebied niet in de lijst, neem dan even contact met ons op. KlicConverter biedt de conversie van oriëntatiemeldingen aan op basis van volledige ontzorging. De genoemde prijzen zijn per verzoek.

Kies je voor deze optie, dan regelen we alles voor je. We doen de oriëntatieverzoeken, de conversie en de upload naar de beveiligde server. Hierbij kun je zelf aangeven hoe vaak per jaar je dit door ons wilt laten doen en uiteraard stellen we alle originele data beschikbaar voor eigen gebruik binnen de organisatie. Per conversie krijg je nog wel een extra factuur voor de aanvraag van de oriëntatieverzoeken bij het Kadaster. 

  • 850 euro per verzoek voor gemeenten van categorie 1
  • 1.575 euro per verzoek voor gemeenten van categorie 2
  • 2.300 euro per verzoek voor gemeenten van categorie 3
  • 3.025 euro per verzoek voor gemeenten van categorie 4
  • Optioneel: Oriëntatiemeldingen als geopackage: 695 euro per conversie

Hosting van de data

Als je kiest voor een eenmalig gebruik van onze service, dan blijft de opgeslagen data drie maanden voor jou beschikbaar. Als je kiest voor meerdere keren per jaar, blijven de services beschikbaar tot 1 jaar na de conversie. 

Bestellen

Op dit moment zijn we bezig met een aantal wijzigingen in dit product. Neem contact met ons op voor meer informatie.