Hoe werkt de KlicConverter?

Gepubliceerd door Rien op

Regelmatig krijgen we de vraag hoe de KlicConverter nou eigenlijk werkt. In dit blog vertellen we je er alles over. Wat zeker moet blijven hangen is dat het uitvoeren van een conversie zo makkelijk mogelijk is gemaakt.

Aanschaf van de KlicConverter

Via onze website kan je de KlicConverter snel aanschaffen. Vul het formulier in op de bestelpagina en binnen enkele seconden krijg je de bevestiging in je mailbox. Nadat je de factuur uit de bevestigingsmail hebt betaald, krijg je een unieke URL waarmee je direct toegang hebt tot de KlicConverter. Deze URL is overal te gebruiken, zonder extra software te installeren. Uiteraard kan je deze delen met al je collega’s die de service gebruiken.

Gebruik van de KlicConverter

Gebruik de unieke URL om direct toegang te krijgen tot de KlicConverter. Je hoeft niet in te loggen omdat alleen jij deze URL gebruikt. In de KlicConverter upload je eenvoudig de KLIC-melding als ZIP-bestand door hem in het venster te slepen of door deze op te zoeken in je verkenner. Start de conversie met één druk op de knop en wacht tot de conversie is voltooid. De duur van de conversie is afhankelijk van het aantal attributen dat omgezet moet worden. Het kan dus zijn dat je bij grote conversies even geduld moet hebben. Als de conversie succesvol is afgerond, kan je het resultaat downloaden met één druk op de knop. 

Nieuw tegoed aanschaffen

Bij de KlicConverter koop je 100, 200 of 500 conversies per keer. Om je snel inzicht te geven in je actuele tegoed, krijg je bij de bevestiging van je betaling ook een webpagina waar je op basis van je klantnummer je actuele tegoed kan bekijken. Daarnaast sturen we je een mail als je nog 5 conversies over hebt én als je tegoed helemaal op is. Nieuwe conversies aanschaffen kan eenvoudig door opnieuw het bestelformulier op de website in te vullen.

Categorieën: Klic