Belangrijke updates KlicConverter

Gepubliceerd door Rien op

KlicConverter is continu in ontwikkeling. Op basis van de wensen van onze klanten innoveren we onze services. Zo sluit het steeds beter aan op alle verschillende wensen. Vandaag voeren we een belangrijke update uit waardoor het gebruiksgemak nog verder toeneemt. In dit blog lees je hier alles over. Wil jij een demo van alle functies van KlicConverter? Neem dan even contact met ons op.

Nieuwe URL

Op dit moment gebruik je onze services via een lange URL. Dit verandert naar de korte URL: https://start.klicconverter.nl. Zo maken wij onze diensten nog makkelijker toegankelijk voor iedereen. Je gebruikersnaam en wachtwoord blijven gewoon gelijk. Waarom dit verandert? Dat vertel ik je hieronder.

1. 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar

Tot nu toe kon je KlicConverter alleen gebruiken op werkdagen tussen 8 en 17 uur. Dat is vanaf nu verleden tijd. Gebruik KlicConverter gewoon wanneer jij het wilt. Wil jij op zaterdagavond om 23.00 uur nog éven een conversie uitvoeren? Kan gewoon.

2. Elk bestand converteren, ook als ze groot zijn

Vanaf vandaag vervalt de limiet op bestandsgrootte. Dus of je nou een KLIC-melding hebt van 15MB of 15GB, wij converteren hem voor je (voor die laatste heb je waarschijnlijk wel wat geduld nodig 😉).

3. Snellere conversies

Omdat we zijn overgestapt naar een nieuwe server, hebben we ook gelijk een flinke upgrade gedaan aan de rekenkracht van KlicConverter. Hierdoor zal je merken dat conversies sneller klaar zijn.

4. Uploaden via de URL

Onze vernieuwde omgeving ziet er vrijwel identiek uit. Toch zijn er een paar kleine updates. Vanaf nu kan je bijvoorbeeld ook kiezen om je KLIC-melding te uploaden via de download-URL van het Kadaster. Uiteraard blijft de mogelijkheid om je ZIP-bestand te uploaden gewoon bestaan.

5. Klaar voor de toekomst

Met deze updates maken we KlicConverter klaar voor de toekomst. Dankzij de extra rekenkracht kunnen we het conversieresultaat nóg beter maken. Eén van de onderdelen waar we op de achtergrond mee bezig zijn is de mogelijkheid om je conversie ook uit te voeren in 3D, handig als je werkt aan een digital twin van jouw project. Wil je hier meer over weten? Stuur dan even een bericht via mail of app.

Heb jij speciale wensen voor KlicConverter? We horen het graag!

Categorieën: Klic