KlicConverter voor ArcGIS

KlicConverter ontwikkelde een eigen conversiedienst voor het ESRI ArcGIS® platform. Belangrijkste voordeel is dat KLIC-meldingen snel, compleet en zonder extra software zijn te bekijken én bewerken in ArcGIS® Online of ArcGIS® Enterprise. Uiteraard met gebruik van maximale veiligheid.

Nadat een organisatie een contract heeft afgesloten met KlicConverter, heeft iedereen binnen de organisatie met een ArcGIS® account met een met een Publisher-rol zoals Creator of GIS Professional Usertype automatisch toegang tot deze dienst.

Meer weten? Plan direct een kennismakingsafspraak

Hoe werkt de KlicConverter voor ArcGIS®?

Via KlicConverter voor ArcGIS® loggen gebruikers in met hun named user-account via ArcGIS®. Zo garanderen we maximale veiligheid. Eenmaal ingelogd is het uploaden van één of meerdere graaf- of oriëntatiemeldingen van het Kadaster een fluitje van een cent.

Afhankelijk van het gekozen pakket zorgt KlicConverter voor de conversie en de upload naar de eigen omgeving. De geconverteerde data wordt opgemaakt volgens de PMKL-visualisatieregels. De gebruiker bepaalt hierbij zelf waar de Feature Service wordt opgeslagen in de ArcGIS® omgeving.

Bij alle conversies die met KlicConverter voor ArcGIS® worden uitgevoerd, zijn de bijlagen toegankelijk via de oriëntatie- of graafpolygoon. Zo raadpleeg je in het veld heel eenvoudig álle bijbehorende bijlagen.

Wat gaat dat kosten

De investering in KlicConverter voor ArcGIS® Online is afhankelijk van het aantal conversies op jaarbasis. Uiteraard maken we hierbij gebruik van een staffel. Facturatie gebeurt één keer per jaar. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende prijzen exclusief btw.

Conversies per jaarvoor ArcGIS®
10€ 150
50€ 550
100€ 750
500€ 3.500
1.500€ 9.000
1.500+op aanvraag

KlicConverter voor ArcGIS® bestellen