Algemene Voorwaarden

1KlicConverter zet alleen de door het Kadaster aangeleverde data om. Data wordt gegarandeerd nooit gewijzigd of aangevuld. Daarom is KlicConverter niet verantwoordelijk voor de inhoud van de geconverteerde data en de eventueel daardoor ontstane schade.
2De conversiedienst van KlicConverter is alleen beschikbaar op werkdagen tussen 8 en 17 uur.
3KlicConverter behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen. Hiervan worden de gebruikers tijdig op de hoogte gesteld.
4Voor CAD-leveringen accepteert KlicConverter alleen ZIP-bestanden (gebiedsinformatielevering) die uitgepakt niet groter zijn dan 75MB. Als de limiet toch wordt overschreden krijgt de klant daarvan bericht via de browser en wordt de conversie niet in mindering gebracht op het tegoed van de klant. Mocht je deze levering tóch willen laten converteren, neem dan contact op via info@klicconverter.nl. Kosten voor handmatige conversie worden berekend op basis van de bestandsgrootte. Per 75MB wordt 1 credit in mindering gebracht op het tegoed.
5 Voor GIS-leveringen accepteert KlicConverter accepteert alleen ZIP-bestanden (gebiedsinformatielevering) die uitgepakt niet groter zijn dan 150MB. Als de limiet toch wordt overschreden krijgt de klant daarvan bericht via de browser en wordt de conversie niet in mindering gebracht op het tegoed van de klant. Mocht je deze levering tóch willen laten converteren, neem dan contact op via info@klicconverter.nl. Kosten voor handmatige conversie worden berekend op basis van de bestandsgrootte. Per 150MB wordt 1 credit in mindering gebracht op het tegoed.
6De resultaten van KlicConverter bevatten alléén de verwachte CAD en/of GIS bestanden. De aangeleverde bestanden worden nooit opgeslagen en kunnen dus niet worden geretourneerd aan de klant.
7Hoewel aan de inhoud en samenstelling van KlicConverter de grootste zorg en aandacht is besteed, wordt aansprakelijkheid voortvloeiende uit het gebruik ervan op geen enkele manier aanvaardt.
8Iedere verstuurde factuur is vrijblijvend. De webservice is echter pas te gebruiken ná betaling van de factuur.
9Na betaling van de factuur is het aantal conversies maximaal één jaar te gebruiken.
10De prijs van de webservice KlicConverter kan wijzigen. Voor iedere aanschaf is de prijs op de factuur leidend.
11Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief B.T.W.
12Alle bestelde pakketten zijn tot maximaal één jaar na aanschaf te gebruiken. Daarna vervalt de toegang.
13Als de webpagina met de webservice wordt weggeklikt tijdens een conversie, kan het resultaat niet meer worden verkregen en maakt de klant geen aanspraak op (gedeeltelijke) restitutie.
14Indien de webservice tussentijds gestopt moet worden op aanvraag van de klant, maakt de klant geen aanspraak op (gedeeltelijke) restitutie.
15KlicConverter is alleen geschikt voor KLIC-meldingen vanaf 1 maart 2020 en niet backwards compatible.
16KlicConverter mag contact opnemen met klanten en gebruikers van de testomgevingen via het opgegeven mailadres voor aanbiedingen, referenties en andere marketing-gerelateerde zaken.
17KlicConverter doet geen (gedeeltelijke) restitutiebetalingen.
18KlicConverter is niet verantwoordelijk voor misbruik van de geconverteerde data door klanten.
19Data uit demo-services is altijd op een beveiligde manier gedeeld en uitsluitend beschikbaar voor specifieke personen en dus niet openbaar toegankelijk.
20De maximale bestandsgrootte voor de KlicConverter-as-a-Service is 150MB voor het uitgepakt ZIP-bestand van het Kadaster. Als de maximale bestandsgrootte wordt overschreden, stopt de conversie en wordt deze niet in mindering gebracht op het resterende tegoed.
21Bij de KlicConverter-as-a-Service wordt alleen een heatmap gegenereerd voor de klanten die kiezen voor de ‘Volledig ontzorgd’ variant.